18000 Ni, Njegoeva 54 :: tel/fax +381 18 261 600, 261 700, 560 192 :: e-mail: office@ekstrem.co.rs :: www.ekstrem.co.rs
 
 
 

Sistem Flotnog Menadmenta Srbije -TERA

Identifikacija

 

 

Dallas keysDallas kljuc

Dallas kljucevi su kodirani kljucevi sa odgovarajucim prijemnikom koji omogucavaju imobilizaciju i funkciju identifikacije (prepoznavanja) vozaca za oba servisa: security i fleet. Dodatni kljucevi omogucavaju vise vozaca po vozilu.

ID Prikolice

TrailerIDNOVO!!!

ID prikolice je kompaktan uredjaj za nadzor lokacije prikolice i povezanosti sa odgovarajucim tegljacem. Menadzer moze lako da prati koja je prikolica prikacena za koji tegljac (fleet uredjaj) ili da li je uopste negde prikacena.

keypadTastatura

Tastatura se koristi za autentifikaciju vozaca, nudeci drugaciji metod identifikacije od onog sa Dallas kljucem. Vozac unosi svoj ID koristeci tastaturu koja je povezana na Dallas ulaz glavnog uredjaja.

Izvestavac statusa

statusIzvestaj statusa vozaca omogucava identifikaciju vozaca i izvestaj o statusu vozaca u specijalnim slucajevima kao sto je privatna upotreba vozila. Proizvod poseduje Dallas citac, taster i LED. Dallas citac se koristi za izvestaj i ID vozaca, taster se koristi za izvestaje o specijalnim dogadjajima a LED se koristi za indikaciju statusa (kontrolisana je glavnom jedinicom) Uredjaj se moze koristiti za aplikacije kao sto su evidencija radnog vremena ili privatna upotreba vozila.